Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Mig før dig

En del af serien (nr. 1): Mig før dig
Udgivelsesår: 2012
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Mig før dig” er en hjertevarm og rørende roman skrevet af Jojo Moyes. Bogen følger historien om Louisa Clark, en ung kvinde i midten af 20’erne, der bliver ansat som personlig hjælper for den velhavende og succesfulde Will Traynor.

Will er en tidligere eventyrer og forretningsmand, der efter en tragisk ulykke er blevet lammet fra halsen og ned. Han har mistet sin livsglæde og ser ingen grund til at fortsætte med at leve. Louisa bliver ansat af Wills familie for at forsøge at bringe lidt glæde og mening ind i hans tilværelse.

Louisa og Will er vidt forskellige, og deres møde udfordrer dem begge på mange måder. Louisa er en farverig og livlig person, der elsker sin lille by og sit simple liv, mens Will er vant til luksus og eventyr. Trods deres forskelle udvikler de langsomt et særligt bånd, der ændrer deres liv for altid.

“Mig før dig” er en berørende fortælling om kærlighed, venskab og det at finde sin egen vej i livet. Bogen udforsker også temaer som handicap, livskvalitet og de valg, vi står over for i livet. Jojo Moyes formår at skabe autentiske og dybtgående karakterer, der fanger læserens opmærksomhed og får en til at reflektere over egne værdier og prioriteringer.

“Mig før dig” er den første bog i en trilogi, der også inkluderer “Efter dig” og “Stadig mig”. Bogen blev en international bestseller og er blevet filmatiseret med Emilia Clarke og Sam Claflin i hovedrollerne.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Me Before You
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2012

Fandt du ikke, hvad du søgte?