Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Ærlig talt!, Joachim Boldsen, brugt bog
Biografier

Ærlig talt!

Udgivelsesår: 2007
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:284
Format:Hæftet
Forlag:Gyldendal
Version:1. udgave, 2. oplag, 2007
Vægt:557 gram
Størrelse:230 x 160 x 20 mm
ISBN:9788702062731
Varenr.:5580

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Bogen “Ærlig talt” af Joachim Boldsen handler om hans liv og karriere som håndboldspiller. Han fortæller underholdende og indsigtsfuldt historier og anekdoter fra både banen og omklædningsrummet og giver et unikt indblik i livet som en af Danmarks bedste håndboldspillere.

Boldsen er kendt for sin ukuelige fightervilje, og han deler ud af sine erfaringer med at overvinde modgang og nå sine mål.

Bogen beskriver Boldsens vej fra en ung talentfuld spiller til en af verdens bedste håndboldspillere. Han fortæller om sine oplevelser i de danske og tyske ligaer og om sine triumfer med det danske landshold. Boldsen giver et ærligt og bramfrit indblik i håndboldverdenens bagside. Han taler om presset fra trænere og sponsorer, om rivaliseringer mellem holdkammerater og om de mange fristelser, der kan møde en professionel idrætsmand.

Bogen handler ikke kun om håndbold. Boldsen fortæller også om sit privatliv, sin familie og sine fritidsinteresser. Han giver et nuanceret billede af mennesket bag den berømte håndboldspiller.

“Ærlig talt” er en medrivende og tankevækkende bog, der vil underholde og inspirere alle, der interesserer sig for håndbold eller bare et godt liv.

Udover at være en underholdende fortælling, er bogen også en værdifuld kilde til information om dansk håndbold. Boldsen deler sine indsigter og viden om sporten på en letforståelig måde, og bogen kan derfor også bruges som en slags håndboldhåndbog.

Bogen har solgt mere end 30.000 eksemplarer og har modtaget positive anmeldelser fra både kritikere og læsere.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?