Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Mægtigere end sværdet, Mægtigere end sværdet, brugt bog
Slægtsromaner

Mægtigere end sværdet

En del af serien (nr. 5): Clifton-krøniken
Udgivelsesår: 2015
Fra: 50,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
50,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:478
Format:Indbundet
Forlag:Lindhardt og Ringhof Forlag A/S
Version:1. udgave, 1. oplag, 2018
Vægt:970 gram
Størrelse:235 x 160 x 40 mm
ISBN:9788711691502
Varenr.:5450

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Mægtigere end Sværdet” femte bind i Jeffrey Archers Clifton-krønike, er en episk fortælling om familierne Clifton og Barrington, fyldt med magtkampe, intriger, kærlighed og forræderi.

Udover den centrale plotlinje følger vi også skæbnerne for andre medlemmer af Clifton- og Barrington-familierne. Vi får et indblik i deres liv, kampe og drømme, og vi bliver vidne til, hvordan tragedien påvirker dem alle på forskellige måder.

Problemerne tårner sig stadig op for Clifton og Barrington, da tidligere fjender bliver ved med at søge at ødelægge dem. Femte bind i serien holder i den grad spændingen.

Hvad skete der egentlig om bord på MV Buckinghams jomfrurejse mod New York den nat, hvor en bombe anbragt af IRA eksploderede? Svaret får vi endelig her. Ifølge bagsideteksten omkom størstedelen af passagererne, men det svarer slet ikke til romanens tekst.

Kort før bomben var sat til at eksplodere, får Harry Clifton mistanke om, at der er noget galt, og det lykkes ham og andre besætningsmedlemmer at smide bomben overbord i allersidste øjeblik. For ikke at gøre passagererne mere urolige, kommer det ikke frem, hvad eksplosionen skyldes, selv om mange passagerer havde hørt den. Men Lady Virginia, som for alt i verden ønsker hævn over familierne Barrington og Clifton, skaber uro i skibsrederselskabet.

Lady Virginia har også lagt sag an mod Emma Clifton for at have fremsat injuriebeskyldninger, og retssagen kører samtidig med uroen i bestyrelsen, hvor nogle pønser på at få Emma Clifton afsat som formand, så problemerne står nærmest i kø. Samtidig får Harry også problemer. Han er formand for den engelske afdeling af PEN, og han har sat sig i spidsen for en kampagne for at få løsladt en sovjetisk forfatter, som er dømt til livsvarigt ophold i en sibirisk fangelejr, fordi han har skrevet en bog, som kritiserer Stalin. Det lykkes for Harry at opspore det eneste eksemplar af bogen, som ikke er blevet makuleret, men inden han forlader Leningrad bliver han fængslet.

Romanen er fyldt med detaljerede beskrivelser af hovedpersonernes privatliv, af den politiske verden og bankverdenen, hvor forræderi og intriger trives i bedste velgående.

En medrivende og spændende roman om familie, loyalitet, hævn og tilgivelse. Jeffrey Archer væver mesterligt historiske begivenheder sammen med fiktion og skaber et levende billede af en turbulent tid.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Mightier than the Sword
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?