Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Historiske romaner

Mammutjægerne

En del af serien (nr. 3): Jordens Børn
Udgivelsesår: 1980
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Mammutjægerne er en spændende roman skrevet af Jean M. Auel. Bogen foregår i den gamle stenalder og følger hovedpersonen Ayla, en ung kvinde fra stammen af “de andre”. Efter at have overlevet en jordskælvskatastrofe bliver Ayla adskilt fra sin stamme og vandrer alene gennem det barske landskab.

Undervejs møder hun en gruppe mammutjægere og bliver en del af deres stamme. Ayla lærer deres måder at overleve på og tilpasser sig langsomt deres livsstil. Hun bliver dygtig til at jage og samle føde, og hendes viden og evner vækker respekt hos stammens medlemmer.

Mammutjægerne er ikke kun en fortælling om overlevelse, men også om Aylas personlige rejse. Hun kæmper med at finde sin plads i en verden, hvor hun er anderledes og ikke helt passer ind. Samtidig udfordres hun af kulturelle forskelle og kampen for at blive accepteret af stammens medlemmer.

Jean M. Auel formår at skabe en autentisk og detaljeret beskrivelse af stenalderens verden. Hendes research og viden om perioden skinner igennem, og læseren får et fascinerende indblik i menneskets tidligste historie.

Mammutjægerne er en del af serien “Jordens Børn”, hvor hver bog udforsker en ny periode i stenalderen. Bogen er fyldt med spænding, eventyr og en stærk kvindelig hovedperson, der kæmper for at finde sin plads i verden.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Clan of the Cave Bear
Originalsprog
engelsk
Udgivelsesår
1980

Fandt du ikke, hvad du søgte?