Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Retrobøger

Ved vejen

Udgivelsesår: 1886
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Ved vejen” er en roman skrevet af den danske forfatter Herman Bang. Bogen udkom i 1886 og er en af Bangs mest kendte værker.

Romanen handler om den unge kvinde Marie Grubbe, der kommer fra en fornem adelig familie. Marie bliver gift med den ældre og velhavende adelsmand Palle Dyre, men ægteskabet viser sig at være ulykkeligt. Marie føler sig fanget i et liv, hvor hun ikke kan udleve sine drømme og længsler.

Da Marie møder den unge og charmerende Ludvig Bertram, bliver hun draget af hans frihed og eventyrlyst. De indleder en lidenskabelig affære, der fører Marie ud på en rejse væk fra hendes gamle liv og ind i en verden af frihed og selvudfoldelse.

“Ved vejen” er en psykologisk roman, der skildrer Marie Grubbes indre kamp mellem samfundets forventninger og hendes egne drømme og længsler. Romanen er kendt for sin realistiske skildring af menneskets psykologi og Bangs evne til at indfange de komplekse følelser og dilemmaer, som Marie Grubbe står over for.

Herman Bang er en af Danmarks mest betydningsfulde forfattere og regnes som en af de store realister i dansk litteratur. Hans værker er præget af en skarp iagttagelse af samfundet og menneskets indre liv. “Ved vejen” er et af hans mest læste og elskede værker.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Ved vejen
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
1886

Fandt du ikke, hvad du søgte?