Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Den barmhjertige guillotine, Fred Vargas, brugt bog
Krimi og spænding

Den barmhjertige guillotine

En del af serien (nr. 7): Krimiserien med Jean-Baptiste Adamsberg
Udgivelsesår: 2015
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:404
Format:Hæftet
Forlag:Rosinante
Version:1. udgave, 1. oplag, 2016
Vægt:585 gram
Størrelse:220 x 140 x 30 mm
ISBN:9788763842419
Varenr.:5738

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I romanen “Den barmhjertige guillotine” af Fred Vargas står den legendariske kriminalinspektør Adamsberg og hans stab over for en række brutale mord i Paris. Ofrene er alle velhavende borgere, der er blevet dræbt på bestialsk vis og efterladt med mystiske symboler ridset ind i huden.

Adamsberg og hans team er på jagt efter morderen. Adamsberg, der er kendt for sin excentriske personlighed og usædvanlige metoder, går i gang med at efterforske sagen. Han dykker ned i ofrenes liv og forsøger at finde en forbindelse mellem dem, der kan føre ham til morderen. Samtidig kæmper han med sin egen indre uro og et traume fra fortiden, der truer med at overmande ham.

“Den barmhjertige guillotine” er en spændende og velskrevet krimi, der holder læseren fanget. Vargas har en unik evne til at skabe levende karakterer og atmosfæriske beskrivelser af Paris. Den humoristiske sans lysner op i den dystre fortælling og giver romanen et ekstra lag.

Romanen udforsker menneskets mørke side og de grusomheder, som mennesker kan begå. Morderens motiver er komplekse og foruroligende, og Adamsberg må konfrontere sin egen indre mørke for at løse sagen.

Selvom romanen er mørk, er der også plads til kærlighed og venskab. Adamsberg har et stærkt bånd til sine kolleger, og han finder støtte hos dem i sin jagt på morderen.

Romanen rejser spørgsmål om retfærdighed og moral. Adamsberg står over for et dilemma, når han nærmer sig morderen, og han må træffe et vanskeligt valg om, hvordan han skal håndtere situationen.

“Den barmhjertige guillotine” er en nervepirrende krimi med et strejf af humor.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Fransk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?