Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Victoria, Daisy Goodwin, brugt bog
Erindringsromaner

Victoria

Udgivelsesår: 2016
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:393
Format:Paperback
Forlag:Politikens Forlag
Version:2. udgave, 1. oplag, 2021
Vægt:464 gram
Størrelse:220 x 143 x 32 mm
ISBN:9788740075878
Varenr.:5071

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Victoria” af Daisy Goodwin er en historisk roman, der dykker ned i den unge Dronning Victorias tidlige regeringstid.

Historien tager os med til 1837, hvor den 18-årige prinsesse Victoria vågner op til den chokerende nyhed om sin onkels død, der gør hende til dronning af det mægtige Britiske Imperium.

Romanen følger Victorias vej gennem de udfordringer, der følger med at være regent. Hun er ung, uerfaren og kastes pludselig ud i en verden af hofintriger og politisk magtkamp. Vi får et indblik i Victorias personlige kampe, når hun forsøger at forene de krav, der stilles til hende som dronning, med de begrænsninger, der er pålagt hende. Den kontrollerende indflydelse fra hendes mor og rådgiver gør situationen endnu mere kompleks.

Et centralt element i historien er Victorias forhold til Lord Melbourne, hendes premierminister. På trods af den betydelige aldersforskel udvikler der sig et bånd mellem dem. Han bliver hendes mentor og fortrolige, og tilbyder hende vejledning og støtte, mens hun finder sin plads som dronning.

Daisy Goodwin har ikke blot skrevet romanen “Victoria’”, men også manuskriptet til tv-serien af samme navn. “Victoria” er et glimrende eksempel på den historiske romans mange forskellige lag og vinkler. Det er et portræt af en ung og uerfaren dronning, en unik coming of age fortælling, der med stor indlevelse beretter om dronningens vanskeligheder med at fremstå troværdig og selvsikker i en mandsdomineret verden. Samtidig får man som læser den spændende samfunds- og kulturhistorie i en brydningstid og med en befolkning, som hurtigere end lynet kan vende stemningen enten for eller imod den unge dronning.

Det hele er krydret med 1800-tals semi-passion og uskyldig flirt mellem Victoria og hendes ældre erfarne premierminister Lord Melbourne, der begge i tv-serien skildres på fremragende vis af henholdsvis Jenna Coleman og Rufus Sewell.

Romanen er suverænt underholdende litteratur, hvor man kan svælge i kongelige rober, juveler og paladser, hofsladder og politiske intriger og følge en ung dronnings udvikling fra usikker pige til beslutsom og målrettet regent.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?