Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Den uventede arv, Liz Fenwick, brugt bog
Romaner

Den uventede arv

Udgivelsesår: 2015
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:429
Format:Paperback
Forlag:Forlaget Zara
Version:2. udgave, 1. oplag, 2021
Vægt:460 gram
Størrelse:210 x 135 x 35 mm
ISBN:9788771164435
Varenr.:6990

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Den Uventede Arv” af Liz Fenwick er en roman, der tager læseren med på en rejse fyldt med spænding, romantik og intriger. Bogen udspiller sig i det smukke Cornwall og følger hovedpersonen Demi, der desperat forsøger at vende sit held.

Demi arver helt uventet et hus i Cornwall, et sted hun aldrig har været før. Denne arv bliver startskuddet på en række begivenheder, der vender op ned på hendes liv. Huset i Cornwall bliver for Demi en mulighed for at starte forfra og finde ro. Men det er ikke så let, som det lyder. Som Demi graver dybere i husets historie og sin egen familie historie, afdækker hun en række hemmeligheder og intriger, der har været gemt i mange år. Midt i alle de spændende begivenheder møder Demi en mystisk fremmed, der både fascinerer og forvirrer hende.

Romanen er en hyggelig og spændende læseoplevelse – Bogen er fyldt med varme karakterer, smukke beskrivelser af Cornwall og en spændende historie.

Bogen giver læseren en mulighed for at drømme sig væk til det smukke Cornwall, hvor man kan forestille sig at gå lange ture langs kysten og opleve alle de eventyr, som Demi oplever.

“Den Uventede Arv” bestemt værd at læse!

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Under a Cornish Sky
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?