Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
I dine sko, Jojo Moyes, brugt bog
Romaner

I dine sko

Udgivelsesår: 2023
Fra: 59,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
59,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:464
Format:Indbundet
Forlag:alpha
Version:1. udgave, 1. oplag, 2023
Vægt:636 gram
Størrelse:228 x 146 x 42 mm
ISBN:9788772390260
Varenr.:6913

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“”I dine sko” af Jojo Moyes er en hjertevarm og tankevækkende roman om to kvinder, hvis veje krydser på den mest uventede måde.

De to kvinder Sam og Nisha er vidt forskellige, men begge står over for enorme ændringer i deres liv. Denne roman tager læseren med på en rejse fyldt med spænding, følelser og vigtige budskaber om venskab og skæbne.

Sams hverdag er præget af en masse ansvar, som er nødvendigt for at holde hendes familie oven vande. Hun ved, at det hele kan gå op i røg med blot én dårlig dag. På den anden side har Nisha alt, hun nogensinde har drømt om – et rigt liv fyldt med luksus og rejser. Men pludselig ændres alt for Nisha, da hendes ægteskab falder fra hinanden.

Da Sam en morgen ved en fejl bytter taske med Nisha i et træningscenter, flettes deres skæbner sammen, og begge kvinder står pludselig over for store udfordringer.

I Nishas taske finder Sam et par dyre designer-sko, og pludselig åbner der sig en dør til en verden, hun aldrig troede hun kunne få adgang til. Men skoene bliver hurtigt en påmindelse om de to kvinders forskellige liv og de udfordringer, de hver især står overfor. Selvom Sam og Nisha i første omgang bebrejder hinanden for deres ulykker, opdager de gradvist, at de ikke er alene i verden.

Dette er en hjertevarm historie om, hvordan venskab mellem to meget forskellige kvinder kan forandre deres liv. “I dine sko” er en påmindelse om, at selv de mennesker, der tilsyneladende ødelægger vores liv, kan ende med at blive vores største støtter og venner. Gennem Sam og Nisha ser vi, at det er vigtigt at sætte sig i andres sted og forsøge at forstå deres perspektiv. De to kvinder udvikler et stærkt venskab på trods af deres forskellige baggrunde og livssituationer.

Romanen stiller spørgsmål ved, hvad der egentlig gør os lykkelige. Er det materielle ting, eller er det de relationer, vi har til andre mennesker?

Bogen får læseren til at reflektere over egne værdier og prioriteringer.

“I dine sko” er en varm og inspirerende roman om to kvinder, der finder styrke i hinanden!

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Someone Else's Shoes
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2023

Fandt du ikke, hvad du søgte?