Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Trilogien om Ilka (Sara Blædel)

Trilogien om Ilka er en spændende og medrivende fortælling om familie, hemmeligheder og tilgivelse. Sara Blædel skildrer Ilkas kamp for at finde sig selv og sin plads i verden med stor indlevelse og realisme.

Bedemandens datter, Sara Blædel, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Trilogien om Ilka (Sara Blædel)

Bogserie

I trilogien om Ilka, skrevet af Sara Blædel, følger vi Ilka, en skoleportrætfotograf, der arver sin fars bedemandsforretning. Handlingen udspiller sig i København og omegn og i USA.

I den første bog i trilogien “Bedemandens datter” får Ilka besked om sin fars død i USA og opdager, at hun er nævnt i hans testamente. Dette kommer som en overraskelse, da hun og hendes mor ikke har hørt fra ham i mange år. Ilka står tilbage med et rod af familieproblemer og en bedemandsforretning, hun ikke ved noget om. Hun forsøger at finde fodfæste i sin nye tilværelse, men bliver hurtigt draget ind i en mystisk sag, der involverer hendes fars fortid.

I den anden bog i trilogien “Ilkas arv” rejser Ilka til USA for at finde svar på sin fars hemmeligheder. Her opdager hun en ukendt slægtshistorie og bliver involveret i en farlig sag om identitetstyveri. Samtidig kæmper hun med at bearbejde sin fars død og finde sin plads i verden.

Mens Ilka ordner det praktiske i forbindelse med bedemandsforretningen, forsøger hun at afdække sandheden om sin far, som forlod hende og moren, da hun var syv år gammel

Den tredje bog “Den tredje søster” foregår i Danmark. Ilka vender tilbage til Danmark og forsøger at genopbygge sit liv. Men fortiden indhenter hende hurtigt, og hun bliver tvunget til at konfrontere sine værste traumer. Samtidig skal hun afsløre en ondskabsfuld plan, der truer både hende selv og hendes nærmeste.

Rækkefølgen på bøger i trilogien om Ilka:

1. Bedemandens datter (2016)
2. Ilkas arv (2017)
3. Den tredje søster (2018)

Udover den spændende krimihistorie, byder trilogien også på et nuanceret portræt af en ung kvindes liv i Danmark. Sara Blædel behandler temaer som sorg, kærlighed, identitet og tilhørsforhold på en måde, der både er underholdende og tankevækkende.

Den er perfekt til en regnfuld weekend eller en hyggelig aften i sofaen.