Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Sandhamn-krimiserie (Viveca Sten)

Viveca Sten formår at skabe troværdige og spændende fortællinger, der holder læserne fanget fra første til sidste side.

Stille nu, Viveca Sten, brugt bog
Få besked, når vi har flere brugte bøger i serien Sandhamn-krimiserie (Viveca Sten)
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Viveca Sten

Sandhamn-krimiserie (Viveca Sten)

Bogserie

Den populære bog-serie skrevet af Viveca Sten tager læserne med til den idylliske ø Sandhamn i den svenske skærgård. Serien er en spændende blanding af krimi og drama, der holder læserne fanget fra første side.

På overfladen er Sandhamn et fredeligt og harmonisk sted, hvor turister og fastboende nyder sommerens solskin og den smukke natur. Men under overfladen lurer mørke hemmeligheder og skjulte konflikter, der truer med at ødelægge idyllen. Hovedpersonen i serien er kriminalinspektør Thomas Andreasson, der med sin skarpe intuition og dedikation til sit arbejde forsøger at opklare de mystiske forbrydelser, der begås på øen.

En seriens 1. bind “Stille nu” flyder liget af en mand i land på øen Sandhamn i den stockholmske skærgård. Liget er i en slem forfatning og viklet ind i et fiskenet, men intet tyder umiddelbart på at et mord har fundet sted. Omtrent en uge senere bliver en kvinde brutalt myrdet på øen.
Kriminalinspektør Thoms Andreasson bliver sat på sagen og får hjælp af barndomskammeraten juristen Nora Linde, der bor på Sandhamn om sommeren.

I seriens 10. bind “Hemmeligt begravet” bliver en gammel grav fundet på øen, og det viser sig at være startskuddet til en intens jagt på sandheden om en forsvunden person. Kriminalinspektør Thomas Andreasson og juristen Nora Linde står her igen over for en række udfordringer og farlige situationer.

Rækkefølgen på bøger i Sandhamn-serien:

  1. Stille nu (2009)
  2. Inderst inde (2009)
  3. Uden skyld (2010)
  4. I nat er du død (2012)
  5. I kampens hede (2013)
  6. Farlige forhold (2013)
  7. I magtens skygge (2016)
  8. I sandhedens navn (2017)
  9. I dårligt selskab (2019)
  10. Hemmeligt begravet (2020)

Serien er kendetegnet ved sin autentiske og detaljerede beskrivelse af både karakterer og miljø.  Med sine skarpe plot-twists og overraskende drejninger formår serien at holde læserne på tæerne og skabe en uforudsigelig læseoplevelse.

Serien er en must-read for alle krimielskere, der er på udkig efter en spændende og velskrevet historie. Viveca Sten formår at skabe en unik atmosfære og et spændings niveau, der gør serien til en af de bedste inden for genren. Så hvis du er klar til at dykke ned i en verden af hemmeligheder og intriger, så er Viveca Stens bog-serie et oplagt valg.