Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Sandhamn-krimiserie

Viveca Sten

Sandhamn-krimiserie

Bogserie

Den populære bog-serie skrevet af Viveca Sten tager læserne med til den idylliske ø Sandhamn i den svenske skærgård. Serien er en spændende blanding af krimi og drama, der holder læserne fanget fra første side.

På overfladen er Sandhamn et fredeligt og harmonisk sted, hvor turister og fastboende nyder sommerens solskin og den smukke natur. Men under overfladen lurer mørke hemmeligheder og skjulte konflikter, der truer med at ødelægge idyllen. Hovedpersonen i serien er kriminalinspektør Thomas Andreasson, der med sin skarpe intuition og dedikation til sit arbejde forsøger at opklare de mystiske forbrydelser, der begås på øen.

I seriens første bind, “I de lugtende skove”, bliver en ung kvinde fundet myrdet i en af øens skove. Thomas Andreasson bliver sat på sagen og må dykke ned i Sandhamns mørke fortid for at finde svarene. I “Hemmeligt begravet” bliver en gammel grav fundet på øen, og det viser sig at være startskuddet til en intens jagt på sandheden om en forsvunden person. Thomas står over for en række udfordringer og farlige situationer, der truer med at koste ham alt.

Serien er kendetegnet ved sin autentiske og detaljerede beskrivelse af både karakterer og miljø. Viveca Sten formår at skabe en troværdig og spændende fortælling, der holder læserne fanget fra første til sidste side. Med sine skarpe plot-twists og overraskende drejninger formår serien at holde læserne på tæerne og skabe en uforudsigelig læseoplevelse.

Serien er en must-read for alle krimielskere, der er på udkig efter en spændende og velskrevet historie. Viveca Sten formår at skabe en unik atmosfære og et spændingsniveau, der gør serien til en af de bedste inden for genren. Så hvis du er klar til at dykke ned i en verden af hemmeligheder og intriger, så er Viveca Stens bog-serie et oplagt valg.