Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Sander og Jensen serien (Steffen Jacobsen)

Denne serie følger privatdetektiven Michael Sander og politikommissær Lene Jensen, der samarbejder om at opklare sager, der spænder fra menneske jagt til mere komplekse mysterier.

Ghostwriter, Steffen Jacobsen, brugt bog

Steffen Jacobsen

Sander og Jensen serien (Steffen Jacobsen)

Bogserie

Serien om Sander og Jensen af Steffen Jacobsen er en række danske krimier, der følger efterforskerparret Michael Sander og Lene Jensen. De to hovedpersoner er vidt forskellige, men de komplementerer hinanden perfekt i deres arbejde med at opklare forbrydelser.

Michael Sander er privatdetektiv med en fortid i militæret. Han er en hårdkogt og kynisk mand, der ofte opererer uden for lovens rammer – og er kendt for sine skarpe observationsevner og sin evne til at tænke uden for boksen.

Lene Jensen er politibetjent med en sans for retfærdighed og et stærkt moralsk kompas. Hun er en dygtig efterforsker, der er god til at analysere detaljer og få folk til at åbne sig.

Sammen tager Sander og Jensen sig af en række spændende og udfordrende sager, der ofte involverer mord, kidnapning og korruption. De må bruge al deres snilde og intuition for at opklare forbrydelserne.

Bøgerne er fulde af action og spænding, og man bliver hurtigt fanget af historien.
Desuden er Sander og Jensen komplekse og interessante karakterer, man kan lide at følge.

Bøgerne tager ofte fat i aktuelle samfundsproblemer, f.eks. korruption, magtmisbrug og social ulighed.

Rækkefølgen på bøger i Sander og Jensen-serien:

  1. Trofæ (2013)
  2. Gengældelsen (2014)
  3. Et bjerg af løgne (2015)
  4. Enhjørningen (2016)
  5. Ghostwriter (2018)

Hvis du er fan af krimier med spændende plot, realistiske karakterer og et strejf af samfundskritik, så er serien om Sander og Jensen af Steffen Jacobsen et godt bud.