Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Millennium (Stieg Larsson)

Stieg Larssons fantastiske Millennium-serie om journalisten Mikael Blomkvist og hackerspecialisten Lisbeth Salander byder på overrumplende spænding, komplekse karakterer med dystre forhistorier samt uforudsigeligt plot!

Mænd der hader kvinder, Stieg Larsson, brugt bog

Stieg Larsson

Millennium (Stieg Larsson)

Bogserie

I Millennium-serien Serien følger vi de to hovepersoner journalisten Mikael Blomkvist og hackeren Lisbeth Salander, der sammen opklarer en række komplekse og mørke sager. Mikael Blomkvist er journalist og redaktør på det fiktive blad Millenium og Lisbeth Salander er en kvinde i tyverne med fotografisk hukommelse .

Den første bog i serien “Mænd der hader kvinder” introducerer Mikael Blomkvist, der er blevet udelukket fra journalistbranchen og nu arbejder som freelancejournalist. Han får til opgave at undersøge en 40 år gammel forsvindingssag af en ung pige fra en velhavende familie. I sin research møder han Lisbeth Salander, en ung kvinde med en kompliceret fortid og en uovertruffen evne til at hacke sig ind i computersystemer. Sammen opdager de en række foruroligende hemmeligheder og afslører en sandhed, der er mere skræmmende end de kunne have forestillet sig.

Alle tre Stieg Larsson bøger er filmatiseret og har haft stor succes i biografer verden over. Den første bog er endda filmatiseret i både en svensk og en amerikansk udgave. Den svenske version er instrueret af danske Niels Arden Oplev og har svenske Noomi Rapace i hovedrollen som Lisbeth Salander.

Efter Stieg Larssons død i 2004, har David Lagercrantz skrevet tre yderligere bøger i serien og Karin Smirnoff en bog.

Rækkefølgen på bøger i Millennium-serien

1. Mænd der hader kvinder (2005) – skrevet af Stieg Larsson

2. Pigen der legede med ilden (2006) – skrevet af Stieg Larsson

3. Luftkastellet der blev sprængt (2007) – skrevet af Stieg Larsson

4. Det der ikke slår os ihjel (2015) – skrevet af David Lagercrantz

5. Manden der søgte sin skygge (2017) – skrevet af David Lagercrantz

6. Hende der må dø (2019) – skrevet af David Lagercrantz

7. Havørnens skrig (2023) – skrevet af Karin Smirnoff