Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Katrine Wraa (Øbro og Tornbjerg)

Serien følger kriminalpsykologen Katrine Wraa, der står over for forskellige mysterier og udfordringer i hver bog

Skrig under vand, Øbro og Tornbjerg, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Krimiserien med Katrine Wraa (Øbro og Tornbjerg)

Bogserie

Krimiserien handler om profileringseksperten Katrine Wraa, der bliver headhuntet fra England til en speciel task force i politiets drabsafdeling i Danmark . Her følger vi hende, mens hun som ekspert i kriminalpsykologi tegner detaljerede profiler af gerningsmænd. Katrine Wraa-serien indeholder virkelighedstro forbrydelser, som afspejler nutidige problemstillinger, og som på tankevækkende vis udforsker ondskabens mange ansigter.

Derudover har Katrine Wraa en interessant forhistorie og en sammensat personlighed med sin lakoniske humor, nørdede ekspertise og sin til tider menneskefjendtlige attitude.

Bøgerne i Katrine Wraa-serien kan læses selvstændigt og uafhængigt af hinanden, men for at forstå Katrine Wraas personlige udvikling og sociale relationer, anbefales at læse serien i rækkefølge.

Bøgerne i krimiserien er velskrevne, og sproget flyder godt. Forfatterne evner at bygge et spændende plot op, og romanerne indeholder faktuelle informationer, der øger spændingen. Miljø- og personbeskrivelserne er også i top. Det første bind i serien “Skrig under vand” modtog Politikens krimipris, og det er ikke uden grund.

Rækkefølgen på bøger i krimiserien om Katrine Wraa:

  1. Skrig under vand
  2. Djævlens ansigt
  3. Evas sidste nat
  4. Det norske job
  5. Pigen og vogteren
  6. De ustraffede