Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Heloise Kaldan og Erik Schäfer (Anne Mette Hancock)

Hancocks krimiserie er kendt for sit skarpe sprog og sin humoristiske sans.

Ligblomsten, Anne Mette Hancock, brugt bog

Anne Mette Hancock

Krimiserien med Heloise Kaldan og Erik Schäfer (Anne Mette Hancock)

Bogserie

Anne Mette Hancocks krimiserie om journalisten Heloise Kaldan tæller indtil videre fire bøger.

Bøgerne handler om den skarpe journalist Heloise Kaldan og hendes ven hos politiet, den selvrådige efterforsker Erik Schæfer, og temaerne kredser om hævn, retfærdighed, tillid og tilgivelse af fortids synder.

Hver bog byder på en kompleks og fængslende krimisag, der ofte involverer mørke sider af menneskets natur og samfundet. Hancock er dygtig til at skabe spænding og holde læseren fanget.

Udover Heloise Kaldan møder vi et bredt spektrum af interessante og troværdige karakterer, som man som læser investerer sig i. Hancock formår at give dem dybde og nuancer, der gør dem mere end blot brikker i et puslespil.

Hancocks baggrund som journalist skinner igennem i hendes evne til at researche grundigt og præsentere fakta på en engagerende måde. Hun formår at inddrage aktuelle samfundsmæssige problemstillinger i sine krimier uden at det føles påklistret.

Rækkefølgen på bøger i krimiserien om journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer

  1. Ligblomsten (2017)
  2. Mercedes-snittet (2018)
  3. Pitbull (2020)
  4. Martyr (2023)

Anne Mette Hancocks krimiserie har modtaget stor ros fra både anmeldere og læsere. Hun har vundet adskillige priser for sine bøger, herunder Debutantprisen fra Det Danske Kriminalakademi og BogForums Læsernes pris.