Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Dan Sommerdahl (Anna Grue)

Anna Grue er uddannet journalist og har arbejdet som reporter på en lokalavis. Hun fik ideen til serien de spændende krimier med humoristiske indslag, da hun boede i Nordsjælland.

Den skaldede detektiv, Anna Grue, brugt bog

Anna Grue

Krimiserien med Dan Sommerdahl (Anna Grue)

Bogserie

Krimiserien om Dan Sommerdahl af Anna Grue handler om den skaldede reklamemand Dan Sommerdahl, der bor i den fiktive by Christianssund. Dan er en intelligent og nysgerrig mand, der ved et tilfælde bliver involveret i en mordsag. Han opdager, at han har talent for at opklare mordgåder, og han beslutter sig for at blive privatdetektiv.

I serien følger vi Dan Sommerdahl, når han opklarer en række spændende og ofte brutale mord. Han får hjælp af sin kone Marianne, der er læge, og sin gode ven, kriminalkommissær Flemming Torp. Sammen bevæger de sig i Christianssunds lokalsamfund og møder en broget flok af karakterer, der alle har deres hemmeligheder.

Serien er kendt for sine velskrevne plot, levende karakterer og humoristiske indslag. Den er blevet oversat til over 20 sprog og har solgt over 1 million eksemplarer i Danmark.

Rækkefølgen på bøger i krimiserien med Dan Sommerdahl

1. Dybt at falde (2007)

2. Judaskysset (2008)

3. Kunsten at dø (2009)

4. Den skaldede detektiv (2010)

5. Et spørgsmål om penge (2012)

6. Sidste forestilling (2013)

7. I lige linje (2016)

Serien er blevet adapteret til en tv-serie med Peter Mygind som Dan Sommerdahl.