Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Grå melankoli (Erik Axl Sund)

“Grå melankoli” er en populær krimiserie, der er blevet rost for sin realistiske skildring af Stockholms underverden, sine komplekse karakterer og sin spændende plot.

Dukkeliv, Erik Axl Sund, brugt bog
Få besked, når vi har flere brugte bøger i serien Grå melankoli (Erik Axl Sund)
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Grå melankoli (Erik Axl Sund)

Bogserie

Serien “Grå melankoli” af  den svenske forfatter Erik Axl Sund (pseudonym for Jerker Eriksson og Håkan Axlander Sundquist) er en krimiserie med politibetjenten Kevin Jonsson i hovedrollen. Serien er kendetegnet ved sin mørke atmosfære og sine komplekse karakterer.

Rækkefølgen på bøger i serien “Grå melankoli”:

  1.  “Glaslegemer” (2014) introducerer Kevin Jonsson og hans team. De efterforsker en række brutale mord i Stockholm, hvor ofrene er blevet dræbt med glasskår. Jonsson kæmper med en personlig tragedie, mens han forsøger at stoppe morderen.
  2. “Dukkeliv” (2019) følger Jonsson, da han undersøger et netværk af sexhandel på internettet. Han møder 16-årige Nova og Mercy, der er blevet ofre for udnyttelse. Jonsson må konfrontere sine egne dæmoner, mens han forsøger at redde de unge piger.
  3.  “Den tatuerade flickan” (2021) er endnu ikke udgivet på dansk.

Serien der foregår i Stockholm,  behandler mørke og dystre temaer som mord, sexhandel, misbrug og traumer.

Sunds stil er kendetegnet ved sin spændende og medrivende fortællestil. Han bruger ofte korte sætninger og et højt tempo for at holde læseren fanget.

“Grå melankoli” er en populær krimiserie, der har vundet adskillige priser. Serien er blevet rost for sin realistiske skildring af Stockholms underverden, sine komplekse karakterer og sin spændende plot.

Hvis du er fan af mørke og spændende krimier, er “Grå melankoli” serien for dig.