Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Det syvende møde (Herbjørg Wassmo)

Serien “Det syvende møde ” og “Mit menneske”  er elegant og livsklog fortælling om kunst og kærlighed.

Mit menneske, Herbjørg Wassmo, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Det syvende møde (Herbjørg Wassmo)

Bogserie

“Det syvende møde” af Herbjørg Wassmo handler om to menneskers skæbnesvangre møder over en periode på 40 år.

Rut Nesset: Datter af en prædikant, der vokser op i et strengt religiøst miljø. Hun bryder fri fra sin opvækst og bliver en berømt kunstmaler.
Gorm Grande: Søn af en velhavende familie, der kæmper med sin identitet og plads i verden. Han bliver involveret i modstandsbevægelsen under Anden Verdenskrig.

Første møde: Rut og Gorm mødes som 9-årige og føler en stærk forbindelse. De skilles dog uden at vide noget om hinanden.
Gennem årene: De mødes tilfældigt seks gange mere, men omstændighederne er altid imod dem. De er begge bundet af fortidens traumer og forpligtelser.
Syvende møde: Deres sidste møde finder sted 40 år efter det første. De er nu begge frie og klar til at indse deres kærlighed til hinanden. Men skæbnen spiller et grusomt spil.

Seriens stil er en episk fortælling, der spænder over 40 år og følger Rut og Gorms liv i forskellige lande. Det syvende møde er en medrivende og rørende roman om skæbnebestemt kærlighed, tab, og tilgivelse. Den udforsker de komplekse temaer om frihed, ansvar, og fortidens indflydelse på vores liv.

“Mit menneske” kan læses uafhængigt af “Det syvende møde”. I denne roman genoptager Herbjørg Wassmofortællingen om Rut og Gorm. Endelig tager de  i en moden alder skridtet fuldt ud og indleder et forhold. Mit menneske er et psykologisk portræt af to menneskers livsforløb og kærlighed, balancerende mellem selvrealisering og parforholdets tosomhed.

Rækkefølgen af bøger i serien “Det syvende møde”:

  1. Det syvende møde
  2. Mit menneske