Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Den russiske trilogi (Leif Davidsen)

Den russiske trilogi af Leif Davidsen tager læseren med på en rejse gennem politiske intriger, spionage og skæbner i det post-sovjetiske Rusland.

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Den russiske trilogi (Leif Davidsen)

Bogserie

Den russiske trilogi af Leif Davidsen er en spændende serie af bøger, der tager læserne med på en rejse gennem politiske intriger, spionage og skæbner i det post-sovjetiske Rusland.

Rækkefølgen på bøger i Den russiske trilogi:

  1. Den russiske sangerinde: Diplomaten Jack Andersen bliver ringet op en sen nat. Hans kollega fra Den Danske Ambassade i Moskva, Sonia, er fundet død sammen med sin veninde Vera. Sagen bliver hurtigt henlagt, men Jack begynder at grave dybere og opdager farlige hemmeligheder.
  2. Den sidste spion: Jette Jansen, chef for Politiets Efterretningstjeneste, jager den sidste spion i det danske system. Én KGB-mand kan afsløre ham, men det kræver den rette pris. Spændingen stiger, og intrigerne tager fart .
  3. Den troskyldige russer: På det internationale Hotel Paradis i det sydlige Rusland mødes politikere, forretningsmænd, gangstere og militærfolk fra hele verden for diskret at købe og sælge det tidligere Sovjetunionens hemmeligheder. En dansk yuppie-finansmand, Felix Terjosan Jensen, vender tilbage til Rusland og møder tre russiske skæbner.

Disse bøger udforsker ikke kun spændende plottråde, men også historiske begivenheder og komplekse karakterer. De er for alle, der elsker spionthrillere og dybdegående historier fra det moderne Rusland.