Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

De glemte bøgers kirkegård (Carlos Ruiz Zafón)

Serien er en spændende og medrivende historie om voksenliv, kærlighed og tab – og en hyldest til bøger og læsning.

Himlens fange, Carlos Ruiz Zafón, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

De glemte bøgers kirkegård (Carlos Ruiz Zafón)

Bogserie

De glemte bøgers kirkegård er en spansk fantasy-krimi-serie af Carlos Ruiz Zafón.

Rækkefølgen på bøger i serien “De glemte bøgers kirkegård”:

  1. Vindens skygge (2004)
  2. Englens spil (2009)
  3. Himlens fange (2012)
  4. Åndernes labyrint (2016)

Serien foregår i Barcelona i 1940’erne og 1950’erne. Den følger historien om Daniel Sempere, en dreng der vokser op i skyggen af Den Spanske Borgerkrig. Daniel bor alene med sin far, Sempere den Ældre, der ejer en antikvarboghandel. En dag køber Daniel en sjælden bog med titlen Vindens skygge, skrevet af den mystiske forfatter Julián Carax.
Daniel bliver opslugt af bogen og begynder at undersøge Carax’ liv og forsvinden. Hans efterforskning fører ham ind i en verden af hemmeligheder, kærlighed og forræderi.
Serien er en hyldest til bøger og læsning. Den er også en spændende og medrivende historie om voksenliv, kærlighed og tab.
Serien De glemte bøgers kirkegård blev en stor succes over hele verden. Den er oversat til over 40 sprog og har solgt over 15 millioner eksemplarer. Serien er blevet rost for sin medrivende historie, sine veludviklede karakterer og sit smukke sprog.
Serien er blevet tilpasset til film og tv. I 2007 blev Vindens skygge filmatiseret af Guillermo del Toro. I 2019 blev Englens spil tilpasset til en tv-serie af Netflix.