Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Bridget Jones' dagbog (Helen Fielding)

Bridget Jones’ dagbog er en underholdende og tankevækkende serie om en 32-årig singlekvinde i London.

Vild med ham, Helen Fielding, brugt bog

Helen Fielding

Bridget Jones' dagbog (Helen Fielding)

Bogserie

Bridget Jones’ dagbog handler om en 32-årig singlekvinde ved navn Bridget Jones, der bor i London. Hun er usikker og kluntet, men også sjov og charmerende. Serien følger Bridgets liv, mens hun forsøger at navigere i kærlighed, karriere og venskab.

Bridget er konstant på udkig efter den perfekte mand, men hun ender ofte i katastrofale forhold. Serien skildrer både de sjove og de svære sider af kærlighed og dating. Heldigvis har Bridget et tæt forhold til sine tre bedste venner, der altid er der for hende med støtte og råd. Serien viser vigtigheden af venskab og hvordan det kan hjælpe os igennem vanskelige perioder. For Bridget kæmper med sin selvtillid og føler sig ofte utilstrækkelig. Vi følger hendes rejse mod at acceptere sig selv og finde sin plads i verden.

Serien er fyldt med humor og Bridget er en skøn karakter, som man nemt kan relatere til. Den er perfekt til alle, der har prøvet at finde kærlighed, venskab og sig selv.

Bridget Jones’ dagbog er en underholdende og tankevækkende serie, der vil give dig stof til eftertanke.

Rækkefølgen på bøger i serien om Bridget Jones:

  1. Bridget Jones’ dagbog (1996)
  2. Bridget Jones – på randen af fornuft (1999)
  3. Bridget Jones: Vild med ham (2013)
  4. Bridget Jones’ baby (2016)

Hvis du er fan af serien, kan du også se filmene Bridget Jones’ dagbog (2001) og Bridget Jones – På randen af fornuft (2004).