Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Berger & Blom (Arne Dahl)

Berger og Blom er en del af en specialgruppe inden for den svenske efterretningstjeneste Säpo, der beskæftiger sig med særligt komplekse og farlige kriminalsager.

Skyggezone, Arne Dahl, brugt bog

Arne Dahl

Berger & Blom (Arne Dahl)

Bogserie

Krimiserien Berger & Blom handler om to efterforskere, Sam Berger og Molly Blom, der arbejder for den svenske efterretningstjeneste Säpo. De er en del af en specialgruppe, der beskæftiger sig med særligt komplekse og farlige kriminalsager.

Sam Berger er en erfaren efterforsker med en skarp hjerne og en mørk fortid. Han er kendt for sin kompromisløse tilgang til sit arbejde og sin evne til at tænke udenfor boksen. Molly Blom er en ung og talentfuld efterforsker med en stærk intuition og et talent for at aflæse mennesker. Hun er også en dygtig hacker, der kan finde information, som ingen andre kan.

Berger og Blom danner sammen et ustoppeligt team og de er villige til at gå til yderligheder for at opklare sager og bringe skyldige til ansvar.

Seriens handling er fyldt med spænding og action. Berger og Blom står over for en række udfordringer, herunder terrorisme, organiseret kriminalitet og korruption – samtidig må de også kæmpe mod deres egne dæmoner og fortidens traumer.

Berger og Blom-serien er skrevet af den svenske forfatter Arne Dahl. Bøgerne er blevet oversat til mere end 20 sprog og har vundet stor popularitet både i Sverige og internationalt. Serien er også blevet filmatiseret.

Hvis du er holder af spændende krimier, er Berger og Blom-serien et sikkert hit.

Rækkefølgen på bøger i serien om Berger & Blom:

  1. Skyggezone(2016)
  2. Indland (2017)
  3. Midtvand (2018)
  4. Friheden (2020)
  5. Tøbrud(2021)