Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Beautiful Creatures (Kami Garcia & Margaret Stohl)

Beautiful Creatures er en fantasyromance fyldt med magi, mysterier og action. En spændende og romantisk fortælling om kærlighed, venskab og familie.

Beautiful creatures - mørke, Kami Garcia & Margaret Stohl, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Beautiful Creatures (Kami Garcia & Margaret Stohl)

Bogserie

Serien Beautiful Creatures handler om den 16-årige Ethan Wate, der bor i den lille by Gatlin i South Carolina. Ethan er en outsider, der drømmer om at komme væk fra byen og starte et nyt liv. Men alt ændrer sig, da Lena Duchannes flytter til byen. Lena er en smuk og mystisk pige, der bærer på en hemmelighed: hun er en “Caster”, en person med magiske kræfter.

Ethan og Lena tiltrækkes af hinanden, men deres kærlighed er forbudt. Lenas familie er splittet i to fraktioner: De Lysere og De Mørkere. De Lysere bruger deres kræfter til gode, mens De Mørkere bruger dem til ondskab. Lena er halvt Lysere og halvt Mørkere, og hun er usikker på, hvilken side hun tilhører.

Ethan og Lena må kæmpe for deres kærlighed, mens de også kæmper for at overleve. De er omgivet af fjender, der vil gøre alt for at stoppe dem. Men Ethan og Lena er fast besluttet på at stå sammen, uanset hvad der sker.

Serien Beautiful Creatures er en spændende og romantisk fortælling om kærlighed, venskab og familie. Den er fyldt med magi, mysterier og action.

Rækkefølgen på bøger i serien “Beautiful Creatures:

  1. Beautiful Creatures (2009)
  2. Beautiful Darkness (2010)
  3. Beautiful Chaos (2011)
  4. Beautiful Redemption (2012)

Serien er skrevet af Kami Garcia og Margaret Stohl. Bøgerne er blevet oversat til mere end 30 sprog og har solgt over 40 millioner eksemplarer på verdensplan. Serien er også blevet filmatiseret i 2013.

Hvis du er fan af fantasyromancer, er Beautiful Creatures-serien et must-read.