Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Stefan Merrill Block

Stefan Merrill Block

Forfatter

Stefan Merrill Block er en amerikansk forfatter, der er kendt for sine dybt rørende og komplekse fortællinger. Han blev født i 1982 og er opvokset i Plano, Texas. Block debuterede som forfatter i en ung alder med romanen “The Story of Forgetting” i 2008, som blev meget rost for sin originalitet og følsomme skildring af hukommelsestab og familiebånd.

Block er kendt for at skrive dybt personlige og emotionelle fortællinger, der ofte kredser om temaer som familie, identitet og tab. Han formår at skabe komplekse karakterer, der er dybt forankrede i deres følelser og oplevelser. Hans sprog er poetisk og nuanceret, og han formår at skabe en dyb forbindelse mellem læseren og hans figurer.

Block har udgivet flere romaner siden sin debut, herunder “The Storm at the Door” (2011) og “Oliver Loving” (2018). Hans værker er blevet oversat til flere sprog og har vundet flere priser og nomineringer, herunder The New York Times Book Review Editor’s Choice og The National Book Foundation’s 5 Under 35 Award.

Stefan Merrill Block er en forfatter, der formår at skabe dybt bevægende og tankevækkende fortællinger. Hans evne til at skildre komplekse følelser og relationer gør ham til en af de mest interessante forfattere i sin generation. Han fortsætter med at udforske nye temaer og udfordre konventionerne inden for litteraturen, og hans værker er en berigelse for enhver læser, der søger efter en dyb og meningsfuld læseoplevelse.

Fandt du ikke, hvad du søgte?