Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Pigen under træet. Krimi

Udgivelsesår: 2020
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Pigen under træet” er en spændende krimi skrevet af den danske forfatter Sara Blædel. Bogen er en del af hendes populære krimiserie med hovedpersonen Louise Rick.

I “Pigen under træet” følger vi kriminalassistent Louise Rick, der bliver sat på en sag om en forsvunden 17-årig pige ved navn Signe. Pigen er sidst set i en skov, hvor hun var ude og ride, og hendes forsvinden bliver betragtet som meget mystisk. Louise Rick og hendes kollegaer kaster sig ud i efterforskningen og forsøger at finde ud af, hvad der er sket med Signe.

Efterhånden som efterforskningen skrider frem, afdækkes der flere spor og hemmeligheder omkring Signes liv. Louise Rick opdager, at pigen gemte på flere mørke hemmeligheder, og at hendes forsvinden kan være forbundet til en større sag. Det bliver en kamp mod tiden for Louise Rick og hendes team, da de forsøger at finde ud af, hvad der er sket med Signe, før det er for sent.

“Pigen under træet” er en spændende og velskrevet krimi, der holder læseren fanget fra start til slut. Sara Blædel formår at skabe et spændingsfyldt plot med overraskende twists og en medrivende fortælling. Bogen er et must-read for alle krimielskere og fans af Sara Blædels forfatterskab.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Pigen under træet
Originalsprog
dansk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?