Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Personlig udvikling

Alt er fucked

Udgivelsesår: 2019
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Alt er fucked” er en tankevækkende og provokerende bog skrevet af Mark Manson. I denne bog udfordrer Manson vores traditionelle opfattelse af lykke og succes og stiller spørgsmålstegn ved vores søgen efter meningen med livet.

I “Alt er fucked” argumenterer Manson for, at vi som samfund er blevet fanget i en illusion af, at vi altid skal være glade og tilfredse. Han påpeger, at vores konstante jagt efter lykke faktisk gør os mere ulykkelige. Manson mener, at det er vigtigt at acceptere, at livet ikke altid er perfekt, og at vi skal lære at håndtere modgang og smerte på en konstruktiv måde.

Bogen udforsker også emner som selvværd, relationer og meningsfuldhed. Manson opfordrer os til at fokusere på det, der virkelig betyder noget for os, og at finde vores egen unikke vej til at skabe et meningsfuldt liv. Han argumenterer for, at vi skal lære at omfavne vores begrænsninger og acceptere, at livet kan være kaotisk og uretfærdigt.

“Alt er fucked” er en ærlig og rammende bog, der udfordrer vores traditionelle opfattelse af lykke og succes. Manson’s skrivestil er direkte og provokerende, og han formår at skabe en dyb forbindelse med læseren. Bogen er en øjenåbner og en guide til at finde mening og tilfredshed i en verden, der kan virke kaotisk og meningsløs.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Everything is f*cked
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2019

Fandt du ikke, hvad du søgte?