Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Den sidste årsfest, Liane Moriarty, brugt bog
Romaner

Den sidste årsfest

Udgivelsesår: 2005
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:418
Format:Hæftet
Forlag:Hr. Ferdinand
Version:1. udgave, 1. oplag, 2021
Vægt:510 gram
Størrelse:221 x 150 x 33 mm
ISBN:9788740066265
Varenr.:5329

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Den sidste årsfest” af Liane Moriarty handler om Sophie Honeywell, der fortryder at have forladt sin drømmemand Thomas Gordon, lige inden han ville fri til hende på Fiji. Da hun endelig indser sin fejl, er det for sent. Thomas er videre og har giftet sig med en anden.

Sophie arver uventet Thomas’ afdøde tantes hus på den sagnomspundne ø Scribbly Gum. Fristet af muligheden for et nyt liv, flytter hun til øen. Her bliver hun hurtigt en del af en farverig familie, men alt er ikke, som det ser ud til. Deres historie er fyldt med hemmeligheder, og Sophie bliver snart involveret i et mysterium.

Romanen udforsker temaer som familie, kærlighed, fortrydelse og tilgivelse. Den er fyldt med spænding og uventede drejninger, der holder læseren fanget til den sidste side.

Udover den spændende historie, giver bogen også et indblik i livet på en lille ø-samfund. Moriarty maler et levende billede af karaktererne og deres relationer til hinanden.

“Den sidste årsfest” er en underholdende og tankevækkende roman, der vil appellere til fans af spændingsromaner og familiedramaer.

Hvis du er på udkig efter en medrivende læsning, der holder dig fanget til den sidste side, kan romanen varmt anbefales!

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The last anniversary
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2005

Fandt du ikke, hvad du søgte?