Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Manden på tapetet, Ib Lucas, brugt bog
Krimi og spænding

Manden på tapetet

Udgivelsesår: 2008
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:355
Format:Indbundet
Forlag:Lindhardt og Ringhof Forlag A/S
Version:1. udgave, 1. oplag, 2008
Vægt:674 gram
Størrelse:228 x 149 x 33 mm
ISBN:9788759529188
Varenr.:5694

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Manden på tapetet” er en spændingsroman med historiske mysterier.

Vennerne – den pensionerede lektor Mendel og hans gamle ven og medstuderende Finkelkraut – er begge specialister i Tycho Brahe.

Under et foredrag møder Mendel Cecilie, hvis far – en velhavende kunstsamler – besidder en hidtil ukendt observationsprotokol skrevet af Tycho Brahe. Mendel engageres til at afgøre protokollens ægthed og afdække dens indhold.

Men det fører mange farlige situationer med sig samt nye og sensationelle opdagelser, blandt andet en skjult forbindelse mellem Tycho Brahe og William Shakespeare

Samtidig forsøger Finkelkraut, der kæmper med økonomiske vanskeligheder, at sælge et stjålet manuskript af Tycho Brahe, hvilket bringer ham i fare.

Mendels og Finkes veje flettes sammen, og de opdager en skjult forbindelse mellem Tycho Brahe og William Shakespeare. De dykker ned i en verden af gåder, spionage og mord, hvor sandheden viser sig at være mere kompleks og farlig, end de nogensinde havde forestillet sig.

Ib Lucas blander fiktion med historiske fakta og skaber en troværdig atmosfære. Bogen er fyldt med spændende plotvendinger og overraskende afsløringer og Lucas skriver i en medrivende stil.

“Manden på tapetet” er en underholdende og tankevækkende roman, der fanger fra den første side. Den er fyldt med spænding, intriger og historiske mysterier.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?