Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Spørge Jørgen, Jørgen Leth og Anders Houmøller Thomsen, brugt bog
Faglitteratur

Spørge Jørgen

Fra: 59,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
59,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:358
Format:Hæftet
Forlag:People'sPress
Version:1. udgave, 2. oplag, 2016
Vægt:804 gram
Størrelse:230 x 157 x 30 mm
ISBN:9788771800791
Varenr.:7001

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Spørge Jørgen – Jørgen Leth svarer på alt” af Jørgen Leth (2016) er underholdende læsning. Leth behandler det danske sprog godt og har humoren med sig – nogle gange taler han som en verdensmand og andre gange som en mand, hvem den moderne verden og dens teknologi er løbet fra, men kedeligt bliver det aldrig.

Leth afslører blandt andet, at han stort set aldrig læser en bog fra start til slut, men oftest begynder midt i en bog eller med sidste kapitel, og hvis sproget er i orden, så fortsætter han. Han fortæller om sit møde med en zombie, der blev vakt til live efter at ha’ været død i fire år – og at han i øvrigt godt ka’ li’ at se zombieserien “The Walking Dead”.

Danskerne kan stille et hvilket som helst spørgsmål til Jørgen Leth, der lover ”at svare på alt”. Hvornår har du sidst grædt? Hvordan forholder du dig til at blive ældre? Hvordan bliver man en zombie? Har du nogensinde været i Ishøj? Spørgsmålene er mange – alt fra de eksistentielle, de alvorlige, de personlige til de grinagtige – og Jørgen Leth holder, hvad han lover, og svarer på alle spørgsmål med vanlig ærlighed, sprogligt overskud og humor. Jørgen Leth giver ikke blot gode råd og gør os klogere på, hvad han mener om alverdens emner. Han svarer også meget rørende og åbent på spørgsmål om dybt personlige emner, så man kommer helt tæt ind på livet af ham som person. For danskerne vil i høj grad gerne have mere at vide om Jørgen – og om Haiti. Og det får de.

Spørge Jørgen er både en stærk reportage fra et modsætningsfyldt haitiansk samfund og et levende portræt af mennesket og kunstneren Jørgen Leth.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?