Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Spørge Jørgen 2, Jørgen Leth, Anders Houmøller Thomsen et al., brugt bog
Faglitteratur

Spørge Jørgen 2

Fra: 59,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
59,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:316
Format:Hæftet
Forlag:People'sPress
Version:1. udgave, 1. oplag, 2017
Vægt:721 gram
Størrelse:230 x 155 x 26 mm
ISBN:9788771807295
Varenr.:6996

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Spørge Jørgen 2 – Jørgen Leth svarer på alt – igen” af Jørgen Leth (2017)

Er Jørgen Leth pludselig blevet en ældre, muggen herre? Nej, men han svarer på, hvad han bliver spurgt om. Alt. Og han gør det ærligt og bramfrit og med den præcision og elegance, der er hans varemærke. Det var præmissen i den første bog “SPØRGE JØRGEN – Jørgen Leth svarer på alt”, og i 2’eren fortsætter Leth i samme spor.

Journalist Anders Houmøller Thomsen har udvalgt og bearbejdet de bedste spørgsmål og svar fra ‘Spørge Jørgen’ på Radio24syv, hvor brevkasseprogrammet har gået sin sejrsgang.

Eksempler fra bogen:

“Jeg er ikke imod fitnesscentre. Men jeg hader den musik, de spiller. Det gør jeg. Hader den! Det er sådan decideret vulgær musik. Moderne hopsamusik, som skal kvikke én op til at gøre umulige ting.”

“Vandmeloner. Det er den mest latterlige frugt, der findes. Hvad skal man med den? Jeg gider sgu da ikke at spise indrammet vand.”

“Hvad betyder dans for dig? Det er vidunderligt. Jeg føler mig draget af den følelse, der kommer over mig, når jeg ikke kan holde mig tilbage fra at danse. Det sker stadig for mig her på mit hjemsted, resortet Cormier Plage i Haiti, når de spiller såkaldte kompasange, haitiansk dansemusik. Så tager jeg lige et par trin i baren. Det er bartenderne vilde med!”

Danskerne har spurgt Jørgen Leth om alt. De har spurgt om alt fra kokainhandel i Haiti til katte cafeer i Danmark, fra de største succeser til de ord, der visner, før de kommer ud. Og Jørgen Leth har svaret. Nogle gange kortfattet, andre gange overraskende, men altid ærligt. Det er blevet til et sjovt og rørende portræt af en mand, som selv plejer at stille spørgsmålene.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2017

Fandt du ikke, hvad du søgte?